دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزییات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تاکید روسای جمهور ایران و ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همسر حمید نوری: سوئد نوری را از ابتدایی‌‎ترین امکانات محروم کرده| روند دادرسی ناعادلانه است

  • کد خبر: ۱۱۲۶۸۶
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۴
  • ۲
همسر حمید نوری: سوئد نوری را از ابتدایی‌‎ترین امکانات محروم کرده| روند دادرسی ناعادلانه است
همسر حمید نوری می‎گوید که مقام‌های قضایی سوئد حمید نوری را از ابتدایی‌ترین امکانات محروم کرده‎اند.

به گزارش شهرآرانیوز، همسر «حمید نوری» به اقدامات ناعادلانه مقام‎‌های قضایی سوئد از جمله قطع ارتباطات خانوادگی اشاره کرد.

وی می‎‌گوید «حدودا ۴۰ روز است که از آخرین جلسه دادگاه گذشته و هیچ تماس با حمید نوری تلفنی نداشتیم تا اینکه اخیرا بعد از کلی کارشکنی‌هایی که از سوی مقام‌‎های سوئد انجام شد بالاخره موفق شدیم با وی تماس تلفنی داشته باشیم.»

همسر «حمید نوری» در ادامه، افزود «حمید نوری خیلی از این مسئله ناراحت بودند؛ به هر حال وی در سلول انفرادی است و از خانواده خود و از محیط بیرون بی اطلاع است.»

وی بیان داشت «این اقدام خود یک شکنجه است و روند دادرسی نیز کاملا ناعادلانه بوده چرا که آن‌ها در بیش از ۹۰ جلسه دادرسی حدودا فقط ۸ جلسه به حمید نوری اختصاص داده‌اند.»

همسر «نوری» همچنین در ارتباط با روند دادرسی ناعادلانه و محرومیت «حمید نوری» از ابتدایی‌ترین امکانات مانند عینک، می‌گوید «حمید نوری در بدو دستگیری ماه‌ها هیچ تماسی با خانواده نداشتند و در حقیقت از دنیای خارج از زندان کاملا دور بودند؛ سوئد هیچ حقوق اولیه قضایی را به وی اطلاع نداد و وکیلی که در اختیارش بوده سوئدی بوده و به انتخاب وی نبوده و هیچ کاری را نمی‌توانسته برای نوری انجام بدهد؛ حمید نوری برای پزشک و دسترسی به عینک بار‌ها گفتند که چشم‌شان ضعیف است، اما برای وی هیچ چشم‌پزشکی نبردند.»

وی در بخش دیگری، گفت «به هر حال در پی این موضوع حمید نوری چشمش ضعیف می‌شود و آن عینک دیگر کارایی ندارد و پرونده را که می‌خواهند مطالعه بکنند خیلی برای وی سخت می‌شود و اینکه شبی که کیفرخواست را می‌خواستند صادر کنند به بهانه‌هایی وارد اتاق حمید نوری شدند و تمام مدارک را از اتاق برداشتند که وی مقاومت کردند، اما آن‌ها نوری را ضرب و شتم کردند.»

همسر «حمید نوری»، می‎گوید «این خود یک شوک و شکنجه‌ای است که به حمید نوری وارد کردند.»

همسر «نوری» در بخش دیگری و در ارتباط با ادعا‌های سوئد و کشور‌های غربی در زمینه دفاع از حقوق بشر، گفت «در زمینه نقض حقوق بشر، اول باید به کشور‌های غربی توجه کنند چرا که در دنیای غرب فقط خود را بشر می‌دانند و حقوق خود را در نظر می‌گیرند و برای کشور‌های دیگر هیچ حقی قائل نیستند.»

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
0
1
حمید نوری لیاقت زندگی کردن نداره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۹
کاش فهم داشتی!
آزاد شدن آقای نوری مبارک
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->